Wednesday, October 31, 2018

Tavarantarkastus tehty...vikaa löytyi

Toimimme mammutin suosituksen mukaan ja otimme virallisen tavarantarkastajan. Paikalle tuli kaksi miestä joilla oli selvästi asiaan otetta. Asiantuntemuksesta ei jäänyt pientäkään epäselvyyttä. Jo aiemmin todetut asiat vahvistettiin, muutama mielessä ollut asia tarkistettiin (esim. yläpohjan tuuletuksen riittävyys joka olikin kunnossa), ja löytyi jokunen uusikin vika.

Esimerkiksi kosteuseristys puuttui lattiasta kaikista muista vesipisteistä kuin saunan pesuhuoneesta. Keittiövesikalusteiden alta pitäisi löytyä eristys tai ainakin järjestely jolla mahdollinen vuoto tulee näkyviin eikä jää rakenteisiin muhimaan. Myös puuhellan etäisyys hormista on hieman vajaa.

Raportti toimitettiin Mammutille ja pyydettiin korjausaikataulua. Ei kuulunut vastausta joten soitettiin perään, saatiin (ihme kyllä) paikalla käynyt henkilö langan päähän ja kommentit: "Tavarantarkastaja on epäpätevä eikä tiedä mistään mitään." ja "Emme tee asialle mitään".  Oma arvioni on että ilmeisesti tavarantarkastaja ei ollut ns. aateveli.

Ilmoitimme tavarantarkastajalle Mammutin kommentit. Jos värin voisi kuulla puhelimessa niin se olisi varmaan tullut selväksi. Aikoi soittaa ja antaa vähän palautetta.  Niin minäkin tekisin ja ehkä vähän enemmänkin.

Saattaa siellä Mammutilla jonkun korvat punoittaa iltapäivän, oli sen verran jämäkkä kaveri tämä tarkastaja.

No comments:

Post a Comment