Friday, October 21, 2016

Työt jatkuvat...

Blogissa on ollut hiljaista, mutta melko vähäisiä ovat olleet tapahtumat työmaallakin.

Asennusporukka on huhkinut viikon verran ja saanut päätykolmiot ja terassin tolpat paikalleen. Sisäänkäynnin pieni katos on parhaillaan viimeistelyssä. Työn jälki on hyvä. Voisin kuvitella että ensi viikolla tulisi aluskatteet ja ruodelaudoitus. Sitä en tiedä että kuka pellit asentaa ja onko tekijä kohteesta tietoinen.

Yllätys yllätys! Mammutin työnjohtaja oli eilen käynyt paikalla ja tiedustellut milloin putkimies voisi tulla töihin. Onhan se hyvä että työmaalla käydään ahkerasti tilannetta seuraamassa, tämähän oli jo toinen kerta 4 kuukauden aikana.

1 comment:

  1. Meillä Mammutin työpäällikkö taisi käydä kokonaista kaksi kertaa koko projektin aikana työmaalla. Itse en kyllä nähnyt, mutta sellaisia huhuja kuulin. Joskus puhelimessa keskustellessamme tyyppi kyseli minulta, että millä mallilla hommat ovat...sanoin, että saattaisi paremmin pysyä tilanteen tasalla jos joskus kävisi työmaalla. Siihen arvoisa työpäällikkö totesi, ettei mikään laki velvoita häntä käymään paikanpäällä. Oikein mukavaa palveluhenkistä asennoitumista :) Terveisin https://kestaakokantti.wordpress.com/

    ReplyDelete