Tuesday, December 20, 2016

Peltikaton asennusaikataulu muuttui

"Ensi viikolla"-suunnitelma lakkasi toimimasta tällä viikolla kun asentajat ilmestyivät paikalle! Hyvä niin, huomenna tulee työnjohtaja paikalle, pitää tarkistaa onko läpiviennit oikeilla kohdilla (hieman epäilyttää, mutta sehän on ensisijaisesti toimittajan ongelma).

Ilmanvaihtoputket on asennettu eristeineen, puhallusvillaa odotellaan. Nyt yläpohja pitää jo lämpöä eikä tarvitse hehkuttaa liitoskaapelit punaisina. Suurin osa ikkunoista on asennettu, isoimmat painavat 200-300kg, niitä ei saa paikalleen ennen kuin terassilla on sen verran lankutusta että siirto onnistuu sitä kautta.

Ikkunoista olisi tulossa rahtifirmalta lasku säilytyksestä. Emme nyt oikopäätä aio ilmoittautua vapaaehtoisiksi maksajiksi, sillä teimme toimittajalle hyvissä ajoin tiedoksi ettei niitä kannata lähettää metsässä säilytettäväksi.

4 comments:

  1. Vertaistukea! Meillä on aivan samat kokemukset Mammutin projektista. Ihan täyttä pelleilyä alusta loppuun. Tai no, vielä ei ole loppunut. Täysin mjulkku työpäällikkö, jota ei homma kiinnosta ja joka peittää tyhmyytensä kettuilemalla, jos ylipäätään vastaa mihinkään. Suhdeluvulla 100 reklamaatioita - 8 vastausta mennään. Osaamattomat "timpurit" saivat paljon hallaa aikaan. Uukren Ehitus oli meillä Mammutin rekrytoimana "säätämässä". Huh huh. Melkein jokainen vaihe on tehty vähintään kaksi kertaa. Pätevältä vaikuttanut myyjä voi pyyhkiä pyllyn kaiken maailman lupauksilla, mm. joku välivaihekatselmuspaperi on vissiin aika hauska vitsi työpäällikön mielestä.
    Kirsikkana kakkuun juuri tullut joulukortti, joka vuoden haistattelujen jälkeen tuntuu aika koomiselta..

    ReplyDelete
  2. Kiitos kommentista. Mukava kuulla ettemme olekaan ainoat, Mammutin mukaan missään muualla ei ole ollut mitään vaikeuksia.

    Ensimmäisen työpäällikön suhteen meillä on vastaavat kokemukset, mutta kesken projektin saatiin onneksi toinen saatiin onneksi toinen työnjohtaja, jolla tuntuu olevan aitoa yritystä saada homma toimimaan. Ilman häntä keskustelua käytäisiin jo juristien välityksellä.

    Meillä on myös virolaiset rakentajat, mutta tämä porukka osaa asiansa, tekevät huolellista työtä. Tallista ei tullut rakennekuvia mutta niin vain laittoivat rungon pystyyn.

    Olisi mukava jutella vaikka puhelimessa, laita vaikka yksityisviestiä jos kiinnostaa.

    ReplyDelete
  3. Meillä myös vaihtui työpäällikkö kesken projektin. Ensimmäinen oli oikein asiallisen oloinen, ilmeisesti "liian tunnollinen" mies siihen hommaan. En tiedä, mutta jotenkin jäi sellainen kuva, että taisi väsähtää hommaan...nimenomaan Mammutin päässä. Korvaava "työpäällikkö" oli sitten vastaavasti aivan katastrofi. Töykeä öykkäri, kaikki rekkulit joita tuli lukuisia, olivat tilaajan vika. Missään vaiheessa ei myöntänyt että jotain voisi olla heilläkin mennyt pieleen. Edelleen meillä on avoimia "juttuja". Ollaan sentään asuttu kohta vuosi. Hiljattain yritin soittaa yhden reklamaation tiimoilta. Kaveri ei vastannut tietenkään, ei vastannut soittopyyntöihin jotka jätin vastaajaan, ei sähköpostiin. Sitten satuin eräälle tutulle tilittämään vähän fiiliksiä viimeisimmän soittoyrityksen jälkeen, niin hän keksi, että kokeillaanpa soittaa hänen numerostaan. No arvaatte varmaan...kaveri vastasi heti! Siellä siis ilmeisesti lukee "vaikeiden" asiakkaiden nimen perässä ÄLÄ VASTAA. Terveisin: Korpilukko

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jotenkin tuon toisen työpäällikkönne kuvaus täsmää prokkiksemme aloittaneeseen työpäällikköön. Jos hän olisi jatkanut niin keskustelua toimittajan kanssa käytäisiin tällä hetkellä lakimiesten välityksellä.

      Uuden työpäällikön kanssa on sen sijaan ihan mukava toimia. Hänen pestauksensa on varmaan jo tässä projektissa säästänyt ensimmäisen vuosipalkkansa verran.

      Delete