Thursday, September 8, 2016

Asennusporukasta yksi tulossa käymään tontilla

Yksi asennusporukan jäsen on tulossa käymään. Puhu vähä hoono soomi. Näköjään asiakkaan pitäisi käydä viron ja venäjän kielikurssit pärjätäkseen tämän muuttovalmiin talon kanssa.

Sitä en ymmärrä vieläkään että miksi meidän pitää koko ajan hypätä työmaalla (tai oikeastaan varastointipaikkahan tuo on) ja miksi meidän pitää opastaa mammutin työporukkaa? Näin maallikkona luulisi että se on työnantajan työnjohdon tehtävä.

Tähän mennessä on kyllä muodostunut aika karmea kuva tuosta "työnjohtajasta". Ei kuulemma aio käydä työmaalla. On kyllä kommunikaatiotaidoiltaan sillä tasolla että totta puhuen en halua sitä henkilökohtaisesti nähdäkään. Antaa ymmärtää että kaikki missä on jotakin kritisoitavaa on tilaajan vika. Hyi h-vetti mikä tyyppi.

Toimittajalla ei näköjään kukaan kontrolloi mitään, projektinhoito on täysin tuntematon käsite. Sekin tuntuu oudolta että mammutin työnjohtaja ei tunne asennusporukkaa, antoi meille eri nimen kuin sen kuka nyt on tulossa. Taitaa olla tosiaan jonkun alihankkijan alihankkijan ...n-kpl... venäläinen sakki joka ei ole hirsiä nähnytkään kuten itse firman toimitusjohtaja sanoi.

Vielä emme ole lakimiestä palkanneet mutta hyvin lähellä ollaan. Tällä hetkellä usko siihen että homma onnistuu on aika vähäinen.

No comments:

Post a Comment