Thursday, September 15, 2016

Mammutti: "Ei kuulu meille."

Rakennusten sisäpuoliset asiat kuuluu sopparin mukaan mammutille, mukaan lukien lvi- ja sähkötyöt. Maaurakoitsija on tekemässä tallin täyttöjä, soitti ja kysyi öljyn/hiekanerotuskaivosta, laittaisivat sen paikalleen niin nyt samalla - ei tarvitsisi tiivistettyä pohjaa kaivella uudelleen auki. Sitä ei näy kuitenkaan missään.

Se kuitenkin kuuluu Mammutin toimitukseen, ei viitsisi käydä sellaista omaan piikkiin hakemassa kun hintalapussa lukee 700€ ja se on kertaalleen maksettu.

No soitimmepa sitten talotoimittajan työnjohtajalle, kuten toimitusjohtajan kanssa käydyn keskustelun tuloksena sovittiin. Arvatkaapa mikä oli ensimmäinen kommentti...no otsikossahan se lukee. Hieman sitten teroitettiin sopparin sisältöä, ja suostuipa hyyyvin vastahakoisesti tarkistamaan. Positiivisena asiana todettakoon että soitti takaisin! Ilmoitti että tuodaan 110mm viemäriputki kaivon kohdalle, tulpataan ja jätetään pintaan. Lvi-porukka saa sitten kaivaa sen kohdan auki ja asentaa kaivon.

Tästä selvittiin ainakin toistaiseksi ilman lakipykäliä ja huutoa, eikä tarvinnut väitellä tuntia. Tuo otsikko kertoo kuitenkin hyvin toimittajan asenteen.

No comments:

Post a Comment