Wednesday, September 21, 2016

ME-perustukselle pisteet !

Laitoin ME-perustukselle kysymyksen tukilankun kiinnittämisestä. He pitivät pikapalaverin aiheesta ja lähettivät heti viestin että kiinnitys hoituu kiila-ankkurilla ja hetken päästä vielä kuvan rakenteesta ja ankkurin tyypistä.

Hienoa ME-perustus!

Ei tarvinne mainita että Mammutilta ei ole tullut uhkauksia kummempaa palautetta.

Käytiin työmaalla, siellä oli nosturi, hirret oli aseteltu ja ryhmitelty nostoa varten. Homma näytti hyvältä, asentajista homma ei näytä jäävän kiinni.

Parissa hirressä oli vähän homepilkkuja. Paketti oli ollut rikki ja sen päällä oli toinen paketti. Otettiin valokuvat ja lähetettiin mammutin työnjohtajalle. Arvaatte varmaan vastauksen?
...Ihan oikein arvattu. Vikahan on meidän, olisi pitänyt tuulettaa paketteja. Helppohan se on muutaman tonnin painoisia nippuja siirrellä.

Kysyimme kolme kertaa että mitä niille pitäisi tehdä. Mammutin työnjohtaja ei esitä mitään ratkaisua vaan sähköpostissa jäkättää vastuista yms. skeidaa. Alan väsyä tuohon tyyppiin.

Vastaavan mestarimme asianmukaisesti koolle kutsuma työmaakokous on kohta, olemme lähdössä kohteeseen. Mielenkiinnolla odotan ilmestyykö mammutilta ketään paikalle.

No comments:

Post a Comment