Tuesday, September 6, 2016

Asennusporukka viivästyy

Alun perinhän valitsimme Mammutin suurelta osalta siksi että meille luvattiin suomalainen asennusporukka. Tältä osin meitä kyllä kusetettiin, sillä kuten tuossa jo aiemmassa postauksessa kerroin niin itse toimitusjohtajan suulla meille kerrottiin että "saattaa olla että työmaalle tulee venäläisiä jotka eivät ole hirsiä nähneetkään, olette ymmärtäneet väärin" !!!

Asennusporukan piti tulla tämän viikon torstaina, soitettiin että "emma paase torstaina, ei kanata perjantaina, on vain uksi paiva, tulemma ensi viikola".

Tontille oli ilmestynyt (tälle kertaa meille ilmoittamatta) melkoinen läjä styroksia, ilmeisesti kellarin lattiaa varten. Ne joudutaan siirtämään koska autotallin pohja pitää kaivaa. Muistinko mainita että asiakkaan tehtävänä on näyttää olevan myös materiaalin varastointi ja toimia (ilmaisena) varastomiehenä?

Harmittaa kun pystytys venyy, menee kuivat kelit hukkaan. Toimittajalle kai se on yks hailee missä kelissä ja kunnossa rojut mätetään sokkelille. Onneksi äänivalta aika pitkälle seuraa tilin saldoa.

No comments:

Post a Comment