Sunday, September 18, 2016

Kevennys perjantain synkkiin tunnelmiin: Aikamatkustus keksitty Ylikiimingissä ???

Palataas vielä tuohon perjantaihin jolloin meitä pommitettiin viesteillä oikein kahden eri päällikön toimesta.  Talouspäällikön sanoin "ottakaa ne sopimukset ja liitteet käteen ja lukekaa huolella. Ja lukekaa niin monta kertaa että varmasti ymmärrätte" ja "kannattaa hankkia henkilö hoitamaan niitä asiakkaan tehtäviä" ja perään parit uhkaukset.  Harmi kun työvoimatoimisto oli kiinni niin emme tähän hätään saaneet palkattua asiakasta, joten luimme ne itse monta kertaa.

Aloituspöytäkirja johon jo aiemmassa postauksessa viittasin (kuva alempana liitteenä) on päivätty 19.8.2016 ja paikaksi merkitty "Leppälahti". Meillä on tapana pysyä totuudessa ja lapsillekin on opetettu että ei haittaa jos jää kiinni toden puhumisesta. Mietimme että miten tuon päivämäärän saisi täsmäämään allekirjoituksen todellisen paikan ja päivämäärän kanssa...

Sitten välähti. Sijoitimme paperin keittiön pöydälle, sen yläpuolelle kännykät, toiseen näkyviin kalenteri ja toiseen Google Maps. Laitoin kynän valmiiksi rintataskuun, toisella kädellä otin paperista kiinni ja toisella vaimon kädestä. Istuimme käsikkäin ja tuijotimme keskittyneesti kännyn kalenteria ja nyökkäsin, jolloin pidätimme henkeä. Juuri kun teleporttaus Leppälahteen 19.8.2016 oli onnistumaisillaan, kännykät jo hämärtyivät ja silmissä kipunoi, iski mieleeni kaamea ajatus ja teleporttaus keskeytyi!

Pöytäkirjassahan lukee että "asiakas ei suostunut allekirjoittamaan tätä pöytäkirjaa". Eli siis allekirjoittamalla todistamme ettemme suostu allekirjoittamaan. Melkoinen ristiriita siis! Voisiko tämä johtua jostain aika-avaruusvääristymästä?

Nyt pitää soittaa työkkäriin jos sieltä löytyisi vapaa Asiakas.  Jos hänkään ei osaa niin pitänee kysyä Ylikiimingin viisailta.

No comments:

Post a Comment