Friday, September 16, 2016

Painostus jatkuu...

Nyt on kello 21.00, tuon aiemman viestin kirjoitin  iltapäivällä. Nyt mammutilla on pillastunut talousjohtaja, vaatii meitä toimittamaan tontille lainmukaiset sossutilat, ennen sitä ei voi töitä aloittaa. Välillä taas postittaa työnjohtaja.

No mikäs siinä, haetaan sellaiset lukaalit tontille kun kerran kiristetään (epäilen kyllä että mahtaakohan lakimääräistä työnantajavastuuta voida siirtää yksityishenkilölle, on monia asioita missä lakia ei voi ohittaa sopimuksella). Siis haetaan sitten erikseen naisille ja miehille kuten laki vaatii. Kysyimme että montako henkilöä tulee ja mikä on sukupuolijakauma, niin ja tietysti että milloin niitä tarvitaan. Eipä tullut vastausta, ehkä sitten aloitan yhdellä luukulla. Olettaisin että riittää jos haen toisen pömpelin kun/jos naisia ilmestyy tontille.

Vaimoni jo tuossa aiemmin tänään mainitsi mammutille että olisiko liikaa pyydetty että saisi hautajaisrauhan, hänen äitinsä nimittäin kuoli viime yönä aamukolmelta. No siitäkös herrat oikein innostuivat viestittelemään ja uhkailemaan, nyt näyttää onneksi sähköposti rauhoittuneen, viimeisin viesti tuli 20:00 paikkeilla.

Tekevätpä ukot toimistolla pitkää päivää näin perjantai-iltana!!! Ei voi moittia työmotivaation puutteesta, moraalista voi olla sitten montaa mieltä.

No comments:

Post a Comment